Badkamers Emmeloord

BADKAMERS EMMELOORD

Kom naar de voordeligste badkamerwinkel van Emmeloord!

Badkamers Emmeloord


Bent op u op zoek naar badkamers Emmeloord van betaalbare kwaliteit? Of zoekt u misschien een complete droombadkamer naar uw eigen wens en ook nog eens in de buurt? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom in Emmeloord. Wij voorzien u graag van een offerte op maat, een duidelijk en gratis 3D ontwerp en vrijblijvend persoonlijk advies. Op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan.

Onze slogan is niet voor niets “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is onze keiharde doelstelling, waar wij elke dag aan werken en realiseren. Onze badkamers, toiletten en tegelvloeren worden namelijk gemaakt met enkel de beste materialen en vakmanschap en dat ook nog eens tegen scherpe prijzen.

U vindt Syro Stone aan de Constructieweg 15 in Emmeloord. Vanaf onder andere de A6 is onze showroom gemakkelijk te benaderen.

Bekijk onze vernieuwde showroom

De vernieuwde showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij onze showroom in een compleet nieuw jasje gestoken. Op onze vloer vindt u vele uiteenlopende voorbeelden van verschillende soorten tegels. Zo doet u eenvoudig de nieuwe inspiratie op. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle overige sanitairbenodigdheden. Zodoende kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Regelmatig zullen onze opstellingen worden vernieuwd om enkel de laatste innovaties aan u te kunnen laten zien. Neem daarom gerust een kijkje verder op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren op een moment waarop u dat past.. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met vele mooie producten voor ook nog eens betaalbare prijzen. Denk hierbij aan douchecabines, toilet, badkamermeubel of baden. Al vele klanten uit Emmeloord en de wijde omgeving zijn u reeds voorgegaan en hebben de weg naar onze showroom al gevonden…

Advies op maat

Graag gaan wij met u in gesprek om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droombadkamer te kunnen realiseren.

Liever één adres voor al uw vragen en voor uw garantie? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij verzorgen alles van A tot Z voor u. Van slopen tot afwerken tot opleveren. U krijgt een scherpe vaste en complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Hierdoor weet u voor de tijd al waar u financieel aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers, sanitair of vloertegels van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Emmeloord dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit onder andere Zwolle, Groningen, Kampen, Meppel en Steenwijk zijn u al voorgegaan.

De koffie staat voor u klaar!