badkamers emmeloord

Badkamers Emmeloord

Kom naar de voordeligste badkamerwinkel van Emmeloord

Bent op u op zoek naar badkamers Emmeloord van betaalbare kwaliteit? Of zoekt u misschien een complete droombadkamer naar uw eigen wens? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom te Emmeloord. Wij voorzien u graag van een offerte op maat, een duidelijk en gratis 3D ontwerp en vrijblijvend persoonlijk advies. Op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan.

Onze slogan is niet voor niets “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is onze keiharde doelstelling, waar wij elke dag aan werken en realiseren. Onze badkamers, toiletten en tegelvloerenvloeren worden namelijk gemaakt met enkel de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

U vindt Syro Stone aan de constructieweg 15 in Emmeloord. Vanaf de A6 is onze showroom gemakkelijk te benaderen.

Deskundig advies nodig? Plan direct! Geheel gratis en vrijblijvend!

Datum afspraak (Verplicht)

Ook zonder afspraak kunt u ons bezoeken. De koffie staat klaar!

Openingstijden

Zondag & Maandaggesloten
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00 en
19:00 - 21:00 
koopavond
Zaterdag10:00 - 16:00

Bekijk onze vernieuwde showroom

De vernieuwde showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij onze showroom in een compleet nieuw jasje gestoken. Op onze vloer vindt u vele uiteenlopende voorbeelden van verschillende soorten tegels. Zo doet u eenvoudig de nieuwe inspiratie op. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle overige sanitairbenodigdheden. Zodoende kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Regelmatig zullen onze opstellingen worden vernieuwd om enkel de laatste innovaties aan u te kunnen tonen. Neem gerust een kijkje verder op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabinestoiletbadkamermeubel of baden. Al vele klanten uit Emmeloord  en de wijde omgeving zijn u reeds voorgegaan en hebben de weg naar onze showroom al gevonden…

Advies op maat

Graag gaan wij met u om de tafel zitten om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Liever één aanspreekpunt en één garantie adres? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij regelen alles van A tot Z voor u. Van slopen tot afwerken tot opleveren. U krijgt een scherpe vaste en complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al waar u financieel aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.
Heeft u interesse in de badkamers, sanitair of vloertegels van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Emmeloord dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit onder andere Zwolle, Groningen, Kampen, Meppel en Steenwijk zijn u al voorgegaan.

De Koffie staat voor u klaar!