Header

Badkamers in de regio

IN UW REGIO

Uw badkamerspecialist in Emmeloord en omgeving - Syro Stone Badkamers & Tegelvloeren


De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Nieuwe opstellingen van complete badkamers en toiletten, voor de nodige inspiratie. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van sanitair. U treft bij ons vele A-merken, omdat wij u graag voorzien van kwaliteit. U treft bij ons o.a. merken aan als Grohe, Sphinx en primabad. Neem gerust een kijkje op onze website in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren.


Advies op maat

Bent u op zoek naar een droom badkamer of tegelvloer dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze showroom. Wij ontzorgen u graag van A tot Z als het aankomt op een complete badkamer. In onze showroom kunnen wij u vrijblijvend en uitgebreid adviseren en informeren naar alle mogelijkheden om uw droom badkamer te realiseren. Om u goed op weg te helpen, kunnen wij in onze showroom voor u een 3D ontwerp maken. Aan de hand van deze 3D tekening krijgt u een goed beeld van hoe uw droombadkamer eruit komt te zien. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u ook een scherp geprijsde offerte maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 


Professionele montage

Daarnaast kunnen wij voor u de gehele montage of renovatie voor u regelen. Onze professionele monteurs staan graag voor u klaar. Het enige dat u hoeft te doen is uiteindelijk te genieten van uw droom badkamer. In de afgelopen jaren hebben wij al veel complete badkamers mogen realiseren in o.a. Zwolle, Lelystad Meppel, Joure en Dronten.Badkamers Almere

Almere

Badkamers Dronten

Dronten

Badkamers Emmelooord

Emmeloord

Badkamers Flevoland

Flevoland

Badkamers Friesland

Friesland

Badkamers Groningen

Groningen

Badkamers Heerenveen

Heerenveen

Badkamers Joure

Joure

Badkamers Kampen

Kampen

Badkamers Lelystad

Lelystad

Badkamers Lemmer

Lemmer

Badkamers Meppel

Meppel

Badkamers Noordoostpolder

Noordoostpolder

Badkamers Overijssel

Overijssel

Badkamers Steenwijk

Steenwijk

Badkamers Urk

Urk

Badkamers Wolvega

Wolvega

Badkamers Zwolle

Zwolle