Badkamers Zwolle

Kom naar de voordeligste badkamers van Zwolle en omgeving


Badkamers Zwolle

Bent u op zoek naar een voordelige badkamer en woont u in Zwolle en omgeving? Kom dan gerust eens langs bij Syro Stone in Emmeloord. Zoekt u een complete droombadkamer naar uw wens? Kom dan eens langs in onze showroom in Emmeloord. Wij geven u graag vrijblijvend advies, een offerte op maat en een duidelijk 3D ontwerp. Zo weet u wat de mogelijkheden in uw badkamer zijn en u komt nooit voor verassingen te staan. Wel zo fijn.

Onze slogan is niet voor niets “De zekerheid van kwaliteit.” Voor deze harde doelstelling, gaan we elke dag aan het werk om dit voor iedere klant te realiseren. Onze badkamers, toiletten en tegelvloeren worden enkel gemaakt van de beste materialen en met onze vakmanschap. Dit doen we ook nog eens tegen scherpe prijzen.


Bekijk onze vernieuwde showroom

Onze showroom is gevestigd aan de Constructieweg op het industrieterrein ‘De Munt’ in Emmeloord. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken via de N50. Onlangs hebben wij onze showroom geheel vernieuwd. Onze showroomvloer bestaat uit vele soorten vloertegels. Zodoende kunt u de nodige inspiratie opdoen en bekijken welke tegels het beste bij u passen. Naast een breed scala aan vloertegels hebben wij ook diverse complete badkamer opstellingen in onze showroom staan. Hier vindt u verschillende soorten wandtegels, vloertegels en alle andere sanitairbenodigdheden. Hiermee geven wij u een goede impressie van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van sanitair. Neem gerust eens een kijkje op onze website, in onze catalogus of laat u inspireren in onze showroom. Onze showroom beschikt over een assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen.

Denk eens aan douchecabines, toiletten, een badkamermeubel of baden. Al vele klanten uit Zwolle en de wijde omgeving zijn u voorgegaan naar onze showroom.


Advies op maat

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen te achterhalen en u vrijblijvend alle relevantie informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Heeft u liever één aanspreekpunt en één garantie adres & voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij verzorgen alles voor u. Van slopen tot de afwerking en het opleveren. Voor de tijd krijgt u een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Zwolle? Dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit Groningen, Kampen, Meppel en onder andere Steenwijk zijn u reeds voorgegaan. Alles weten over tegels? Kijk dan eens hier!

De koffie staat voor u klaar!