Header

Tegels in de regio

IN UW REGIO

Uw tegelvloerenpecialist in Emmeloord en omgeving; Syro Stone – tegels en sanitair


De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Nieuwe opstellinge van complete badkamers en toilletten, voor de nodige inspiratie. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovatis op het gebied van sanitair. U treft bij ons vele A-merken, omdat wij u graag voorzien van kwaliteit. U treft bij ons o.a. merken aan als Grohe, Sphinx en primabad. Neem gerust een kijkje op onze website in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren.


Advies op maat

Bent u op zoek naar een droom badkamer of tegelvloer dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze showroom. Wij ontzorgen u graag van A tot Z als het aankomt op een complete badkamer. In onze showroom kunnen wij u vrijblijvend en uigebreid adviseren en informern naar alle mogelijkheden om uw droom badkamer te realiseren. Om u goed op weg te helpen, kunnen wij in onze showroom voor u een 3D ontwerp maken. Aan de hand van deze 3D tekening krijgt u een goed beeld van hoe uw droombadkamer eruit komt te zien. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u ook een scherp geprijzde offerte maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 


Professionele montage

Daarnaast kunnen wij voor u de gehele montage of renovatie voor u regelen. Onze professionele monteurs staan graag voor u klaar. Het enige dat u hoeft te doen is uiteindelijk te genieten van uw droom badkamer. In de afgelopen jaren hebben wij al veel complete badkamers mogen realiseren in o.a. Zwolle, Lelystad Meppel, Joure en Dronten.Tegels Almere

Almere

Tegels Dronten

Dronten

Tegels Emmeloord

Emmeloord

Tegels Flevoland

Flevoland

Tegels Friesland

Friesland

Tegels Groningen

Groningen

Tegels Heerenveen

Heerenveen

Tegels Joure

Joure

Tegels Kampen

Kampen

Tegels Lelystad

Lelystad

Tegels Lemmer

Lemmer

Tegels Meppel

Meppel

Tegels Noordoostpolder

Noordoostpolder

Tegels Urk

Urk

Tegels Wolvega

Wolvega

Tegels Zwolle

Zwolle