Tegels Meppel

Tegels in Meppel - Syro Stone

Tegels Meppel


Bent u ook zo aan het rondkijken naar “tegels Meppel” in Google? Zoek dan niet verder. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment tegels. Van goedkope wandtegels tot exclusieve natuursteen vloeren. Bent u woonachtig in de omgeving van Meppel? En bent u op zoek naar tegels met de zekerheid van kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres.

De slogan van Syro Stone is “De zekerheid van kwaliteit”, dit is niet zomaar een uitspraak maar een keiharde doelstelling, waar wij elke dag hard voor werken om dat waar te maken. Onze badkamers, toiletten en tegelvloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

De showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in de plaats Emmeloord. Emmeloord ligt mooi centraal in Nederland en dus ook gemakkelijk te bereiken vanuit Meppel.

De showroom is ruim opgezet, met complete badkameropstellingen, toiletopstellingen en verschillende soorten tegels voor uw badkamer of woonkamer. In onze showroom kunnen wij u dan ook rustig inspiratie laten opdoen voor uw toekomstige badkamer of tegelvloer. Ons assortiment bestaande uit: Keramische tegels, keramisch parket (houtlook tegels), natuursteen, wandtegels en vintage decor tegels. Alles overzichtelijk en heel ruimtelijk ingedeeld, het enige dat u hoeft te doen is rond te lopen, u laten inspireren, visualiseren en genieten van het vooruitzicht van uw nieuwe badkamer, toilet of tegelvloer.

Groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels, baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen, badmeubelkranen, thermostaatkranen inbouw kranen, toiletten, badmeubels, wastafels, accessoires, kortom wij kunnen u alles bieden en leveren. U hoeft niet verder te zoeken! Pak de auto en kom eens langs vanuit Meppel.

Syro Stone Compleet

Heeft u liever alles goed geregeld en wilt u liever niet zelf uw tegelvloer leggen of zetten. Dan is er voor u het concept Syro Stone compleet. Wij regelen dan alles van A tot Z voor u. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in een tegelvloer van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. Zo komt u eenvoudig aan genoeg ideeën voor uw toekomstige vloer.

De Koffie staat klaar!