Tegels Zwolle

Tegels in Zwolle - Syro Stone

Tegels Wolvega


Bent u aan het rondkijken naar bijvoorbeeld “tegels Zwolle” in bijvoorbeeld Google? Zoek dan niet verder. Het is namelijk geen toeval dat u ons heeft gevonden! Syro Stone beschikt over een zeer ruim assortiment tegels. Van goedkope wandtegels tot exclusieve natuursteen vloeren en alles wat daar tussen zit. Bent u woonachtig in de omgeving van Zwolle en bent u op zoek naar tegels met de zekerheid van kwaliteit? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres!

Onze slogan is niet voor niets “De zekerheid van kwaliteit”, dit is niet zomaar een uitspraak maar onze doelstelling. Hiervoor staan wij elke ochtend op en we werken elke dag hard om dit waar te maken. Onze badkamers, toiletten en tegelvloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap. Dit doen we ook nog eens met hele scherpe prijzen.


De showroom

De showroom van Syro Stone vindt u in Emmeloord. Via de N50 kunt u ons vanuit de omgeving van Zwolle eenvoudig bereiken. In nog geen half uurtje bent u al bij ons. Aan het einde van de N50 waar deze overgaat in de snelweg A6, neemt u de afslag richting Emmeloord. U bent al vlak bij onze showroom op industrieterrein de Munt.

Onze showroom is erg ruim opgezet. In onze showroom vindt u complete badkameropstellingen, diverse toiletopstellingen en verschillende soorten tegels voor uw badkamer of woonkamer. In onze showroom kunnen wij u dan ook rustig inspiratie laten opdoen voor uw toekomstige badkamer of tegelvloer. Onze experts beantwoorden graag uw vragen! Ons assortiment bestaat uit: keramische tegels, keramisch parket (houtlook tegels), natuursteen, wandtegels en vintage decor tegels. Alles is overzichtelijk en ruimtelijk ingedeeld, het enige dat u hoeft te doen is rond te lopen, u laten inspireren, uw vragen te stellen aan onze experts en te genieten van het vooruitzicht van uw nieuwe badkamer, toilet of tegelvloer. Want dát zorgt pas echt voor genot.


Groot assortiment in tegels

Syro Stone biedt u een groot en volledig assortiment aan van vloertegels, wandtegels, natuursteen, keukentegels, baden, douchecabines, inloopdouches, douche kranen, badmeubelkranen, thermostaatkranen inbouw kranen, toiletten, badmeubels, wastafels, accessoires, etc. kortom wij kunnen u alles bieden en leveren. U hoeft niet verder te zoeken! Pak de auto en kom eens langs vanuit Zwolle. We ontzorgen u graag.


Syro Stone Compleet

Heeft u liever alles goed geregeld en wilt u liever niet zelf uw tegelvloer leggen of zetten. Dan is er voor u het concept Syro Stone compleet. Wij verzorgen dan alles van A tot Z voor u. U krijgt een scherpe complete prijs. Deze prijs is inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in één van onze tegelvloeren van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. Zo komt u eenvoudig aan genoeg ideeën voor uw toekomstige vloer.

De koffie staat voor u klaar!


Zwolle

Op zoek naar een complete badkamer? Bekijk dan onze speciaal ingerichte pagina wanneer u uit de omgeving van Zwolle komt. Hier vindt u alle informatie om goed op zoek te gaan naar uw ideale droombadkamer.