Header

Tegelvloeren

Het hebben van een tegelvloer biedt u vele voordelen. Tegelvloeren hebben uitstraling, zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Naast deze praktische voordelen zijn tegelvloeren ook nog eens erg mooi. En het toepassen van vloerverwarming maakt uw woongenot pas echt compleet. Een tegelvloer is duurzaam, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Of je nu kiest voor keramische tegels, keramisch parket, vintage decor tegels of voor natuursteen, een tegelvloer is tijdloos en past in elk interieur. We kunnen nagenoeg alle soorten tegels leveren. Denk hierbij aan zwarte tegels, witte tegels, rode tegels maar ook aan de populaire antraciet tegels en houtlook vloeren.
Wij beschikken ook over een uitgebreid assortiment schoonmaak- en onderhoudsproducten en kunnen wij hierover vele tips en trucs geven om dit te onderhouden.

✓ Ga hier naar keramische tegels

✓ Ga hier naar keramisch parket

✓ Ga hier naar natuursteen tegels

✓ Ga hier naar vintage decor tegels


Bij Syro Stone – Tegel & sanitair hebben we in onze showroom vele voorbeelden. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn. In onze showroom te Emmeloord bieden wij u een uitgebreid en gevarieerd assortiment tegels, badkamer en toilet opstellingen, zodat u nieuwe ideeën op kunt doen. Houdt u meer van modern? Of zoekt u meer iets klassieks? Het is allemaal mogelijk, en wij geven u daarbij graag deskundig advies onder het genot van een kopje koffie!

De tegelinspiratie showcase

Bekijk onze tegels showcase of kom eens langs bij ons in de showroom. De foto’s zijn een weergave van de mogelijkheden van tegels en merken, waar wij over beschikken in ons ruime assortiment vloertegels. Bij Syro Stone vindt u genoeg inspiratie en kunt u vrijblijvend met ons de vele mogelijkheden bespreken om uw droomvloer te realiseren. Momenteel zijn antraciet tegels een zeer geliefde keuze.

Tegelinspiratie in de showroom

In onze showroom hebben wij verschillende tegels verspreid over de vloer. Zo kunt u een indruk krijgen van de vele mogelijkheden. Ook kunt u met ons vrijblijvend een gesprek aangaan, zodat u kunt zien dat er nog veel meer mogelijk is. Uw droomvloer is dan ook binnen handbereik voor een zeer scherpe prijs. Of u nu op zoek bent naar een keramische vloer, keramisch parket, natuursteen of decor tegels wij beschikken over een ruime collectie. In onze catalogus is al een groot gedeelte van de beschikbare stenen opgenomen. Voor meer opties of variatie mogelijkheden kom eens langs in onze showroom.

tegelvloeren
vintage
natuursteen
strakke tegelvloer
verschillende soorten tegels
vintage tegels