Header

Vintage decor tegels

Bij Syro Stone vind u een ruim assortiment vintage decor tegels. Deze tegels worden ook wel patchwork tegels genoemd en zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Hierdoor is het mogelijk om een unieke sfeer te creëren in de gewenste ruimte. Deze tegels zijn verkrijgbaar voor vloeren en muren. Creëer een eigen sfeer of laat ons helpen om er iets creatiefs van te maken.

De tegels onderling verschillen ook van elkaar zo zijn er tegels met een lichte print of juist een donkere print, hierdoor is het mogelijk om een klassieke of een moderne uitstraling te creëren. Enkele patroontegels geven een echt 3D effect door middel van dezelfde print. Andere tegels worden geleverd als mix motief tegels.

De keramische cementtegels worden ook wel Portugese cementtegels genoemd. Dit is een breed begrip waar veel patchworktegels onder vallen. Vaak kunnen deze design tegels een verouderd effect geven of omvatten een echte retro look. Deze retrolook geeft vaak een hele bijzondere twist aan uw ruimte.

Vintage serie - Afmeting: 20 x 20 cm

vintage vloertegels 20x20


Vintage serie - Afmeting: 25 x 25 cm
vintage tegels 25x25

Orchestra serie - Afmeting: 20 x 20 cm

Orchestra vloertegels van 20 x 20

On Gris & On Gris Decor - Afmeting: 44 x 44 cm

Decor tegels 44x44 cm

Parket - Afmeting: 50 x 50 cm
Design vloertegels 50x50

Materia Grigio en Tortora - Afmeting: 50 x 50 cm

Materia vloertegels 50x50